Om KonferansePartneren

Vår visjon er å gi deg en bedre arbeidsdag.

Dette oppnår vi ved å holde en høy standard og kvalitet på det arbeidet vi utfører. Ved at vi er engasjert, nøyaktig og pålitelig skal du som kunde kunne stole på at ditt arrangement blir fulgt opp på beste måte. Vi kan overta så mye av koordinering og den praktiske jobben med dine ekstrerne arrangementer, små eller store, som du måtte ønske.

Vi frigjør dermed tid og ressurser i din arbeidsdag slik at du kan ta deg av andre prioriterte oppgaver.

Personlig oppfølging

Hos oss får du personlig oppfølging, én kontaktperson å forholde deg til gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomført arrangement.
Som din samarbeidspartner videre  fremover vil vi allerede ved neste arrangement ha mye kunnskap om hva som er viktig for deg, din bedrift og dine deltakere, slik at dette da ligger til grunn i planleggingsarbeidet.

Objektivitet

Vi er ikke tilknyttet bestemte hotellkjeder og kan fritt velge det stedet som passer best til hvert enkelt arrangement. Vi bestiller over hele Norge etter dine ønsker og behov, og finner alternative steder ut fra kriterier du setter.

Nøyaktighet

Vi er ditt kontaktpunkt og følger opp alle detaljer mellom deg som arrangør og arrangementsstedet, samt øvrige leverandører, for å kvalitetssikre at alle de praktiske detaljene som skal til for et vellykket arrangement er på plass, helt til arrangementet er gjennomført.

Fleksibilitet

Du velger hva du vil ta hånd om selv og hva du vil at vi skal ta ansvar for. Vi kan overta så mye av den praktiske jobben med arrangementet som du ønsker.


Les mer om konferanseadministrasjon, bistand med transport og aktiviteter  og andre oppgaver vi påtar oss.
stockxpertcom_id824317_150pix
container_separator_bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.