Felles transport til konferansen?

NorskeTuristbusser200x150
KonferansePartneren bestiller og koordinerer felles transport til konferansen for gruppen, for våre konferansekunder. Både til og fra arrangementssted, og ved behov for felles transport i løpet av selve arrangementet. Fly- og tog gruppebilletter, eller kanskje leie buss for felles konferansetransport.

Mange steder i landet ligger hotell / konferansested slik til at arrangementet kan starte med en hyggelig båttur frem til valgt sted.

NSB har egne konferansevogner og mange busselskap har tilrettelagt for kursgjester med prosjektor / skjerm for visning av film eller tilkobling til pc.
Tog2150pix
Planlegg felles konferansetransport, hvis mulig, som første del av arrangementet. Deltakerne blir bedre kjent med hverandre, skaper kontakter i en sosialt hyggelig ramme, samtidig med faglig innhold som gir positive ringvirkninger for resten av arrangementet.

Du får anledning til å komme med innspill som deltakerne skal ta med seg videre, gjerne både faglige innspill og humor / underholdning.

Aktiviteter - Alt fra pauseinnslag til teambuilding

kekonkurranseivitf
Konferanseaktivitet kan være alt fra et lite kultur- eller underholdningsinnslag på 15 minutter hvor deltakerne dine er tilskuere - som et avbrekk i det faglige - til en hel aktivitetsdag hvor deltakerne selv er aktivt med hele tiden.

Vi foreslår og koordinerer konferanseaktiviteter ut fra dine ønsker og din tidsramme, i samarbeid med valgt hotell / konferansested. I tillegg samarbeider vi og med de lokale aktivtitesleverandørene, som er de som kjenner sine områder aller best.

Aktiviter med fokus på teambuilding bygger samarbeid og fellesskap i gruppen.
Gldendekull2150pix
Å legge inn tid til et avbrekk med en utfordrende, interessant eller morsom konferanseaktivitet passer i mange ulike typer faglige arrangement; kurs, konferanser, seminarer og andre samlinger.

Det kan ofte være gunstig å legge inn et aktivitetsavbrekk. Dette gir deltakerne "en pust i bakken", en liten avkobling, slik at de igjen kan konsentrere seg og få mest mulig ut av arrangementet.
Sea-adventuredobbelhopp2150pix
Akekonkurranse i Hafjell... Gå på glødende kull i Kristiansand... Ribkjøring i fjordene ...
Eller noe helt annet, hva kunne du tenke deg?

Send oss en epost om hva vi kan gjøre for deg ved ditt neste arrangement, og om dere ønsker felles konferansetransport og innslag av teambuilding andre aktiviteter!

Tilbake...
 
container_separator_bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.