Konferansebooking

Vi innhenter og forhandler pristilbud fra aktuelle hotell og konferansesteder, ut fra dine behov og kriterier for arrangmentet.
Vi inngår avtaler med leverandør når du har valgt sted, og vi følger opp konferansestedets frister og detaljer frem til gjennomføring. 
Konferansebooking er som hovedregel kostnadsfri for kunden.

Mindre arrangement

iStock_Mtebord200x300
Ved mindre samlinger og arrangement har du gjerne ikke behov for full konferanseadministrasjon med eget nettsted med påmelding, og deltakerservice. Du trenger kanskje bare hjelp til konferansebookingen; å finne det rette stedet, til en god pris, og en som følger opp og kvalitetssikrer informasjonen mellom deg som arrangør, og arrangementsstedet som leverandør.
Du velger hvilke konferansetjenester du ønsker vi skal ta ansvaret for og hva du vil gjøre selv.


Har du kurs- og møteserier, kan spare mye tid og arbeid for deg ved å:
  • Innhente tilbud til alle samlingene under ett, fra ulike aktuelle hotell- og konferansesteder, og forhandle gode priser.
  • Håndtere alle bestillinger og kontraktsinngåelser.
  • Vi følger opp stedets frister og koordinere alle praktiske detaljer frem til gjennomføring, for å sikre vellykkede arrangement.
  • Være ditt bindeledd mot alle hotell-/ konferansestedene, slik at du bare har én kontaktperson å forholde deg til.
 

Uansett hvor i landet, og uansett hvilket konferansested du velger - trenger du bare forholde deg til én fast kontaktperson, som etterhvert kjenner til hva som er viktig for deg og din bedrift.

Konferansebooking og oppfølging mot hotell er som hovedregel kostnadsfri for våre kunder. Øvrige tjenester, som påmelding, koordinering av transport og aktiviteter til svært konkurransedyktige priser.

Kontakt oss for uforpliktende forslag på hva vi kan gjøre for deg og ditt neste arrangement.
Send oss en epost eller ring oss på tlf. (+47) 99 52 07 22.

 
container_separator_bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.