- gir deg en bedre arbeidsdag!

Vi holder til i Bergen, og bistår våre kunder med praktiske administrasjon rundt bedriftens møter og konferanser.
Slik kan vi frigjør tid i din arbeidsdag, slik at du får anledning til å ta deg av andre prioriterte oppgaver!

Hvorfor velge oss:

Vi finner egnet konferansested

Vi tar hånd om konferansebooking

Påmelding og deltakerservice tar vi

Vi koordinerer transport og aktiviteter

Tett oppfølging, én fast kontaktperson

Konferansebooking

Du får akkurat så mye hjelp med bestilling og tilrettelegging av dine eksterne kurs og konferanser som du måtte ønske. Og det du ønsker å ta hånd om selv kan du fortsatt gjøre. Konferansebooking med oppfølging er som hovedregel gratis!

Oppdrag

Skal vi ta hånd om din neste konferanse også? 
Vi har i mange år tatt hånd om mindre og større møter, seminar og konferanser for våre oppdragsgivere. Fra kun konferansebooking til full konferanseservice med eget konferansenettsted, påmelding og deltakeradministrasjon.

Transport og aktivitet

KonferansePartneren bestiller og koordinerer konferansetransport for gruppen til og fra arrangementssted, og ved behov i løpet av selve arrangementet. Fly- og tog gruppebilletter, eller kanskje leie buss eller båt for fellestransport.

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.