- gir deg en bedre arbeidsdag!

Vi holder til i Bergen, og bistår våre kunder med praktiske administrasjon rundt bedriftens møter og konferanser.
Slik kan vi frigjør tid i din arbeidsdag, slik at du får anledning til å ta deg av andre prioriterte oppgaver!

Hvorfor velge oss:

Vi finner egnet konferansested

Vi tar hånd om konferansebooking

Påmelding og deltakerservice tar vi

Vi koordinerer transport og aktiviteter

Tett oppfølging, én fast kontaktperson

container_separator_bg
konferansebooking_bg

Konferansebooking

Du får akkurat så mye hjelp med bestilling og tilrettelegging av dine eksterne kurs og konferanser som du måtte ønske. Og det du ønsker å ta hånd om selv kan du fortsatt gjøre. Konferansebooking med oppfølging er som hovedregel gratis!
arrangement_bg

Oppdrag

Skal vi ta hånd om din neste konferanse også? 
Vi har i mange år tatt hånd om mindre og større møter, seminar og konferanser for våre oppdragsgivere. Fra kun konferansebooking til full konferanseservice med eget konferansenettsted, påmelding og deltakeradministrasjon.
Transport_og_aktivitet_bg

Transport og aktivitet

KonferansePartneren bestiller og koordinerer konferansetransport for gruppen til og fra arrangementssted, og ved behov i løpet av selve arrangementet. Fly- og tog gruppebilletter, eller kanskje leie buss eller båt for fellestransport.
container_separator_bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.