Thon Hotel Bristol, Oslo

Hotellet, et steinkast fra Karl Johan, er en svært vellykket kombinasjon av nåtid og fortid - topp moderne møtefasiliteter, ærverdig eleganse, kvalitet og service - siden 1920.
bristol fasade 300x240
bristol rom 300x240
Hotel Bristol i Oslo har vært omtalt som en vellykket kombinasjon av nåtid og fortid. Først og fremst tilfredsstiller hotellet alle krav vår tids reisende har til bekvemmelighet og effektivitet. Samtidig er møtet med Hotel Bristol en estetisk opplevelse av de sjeldne. I en verden i stadig forandring, setter Hotel Bristol tradisjon, kvalitet og service i høysetet. Allerede i lobbyen vil du oppleve den helt spesielle stilen som særpreger hotellet. En eleganse og ærverdighet som har kjennetegnet hotellet siden 1920, da dørene ble åpnet for de første gjestene.

Bristol Kongressenter

Mange er ikke klar over at fasaden på Hotel Bristol skjuler både en av Oslos mest moderne og komplette kongressaler med tilhørende grupperom og utstillingsområde, og et moderne møtesenter. Her er det nesten ingen begrensninger i hva som er mulig å få til.
En profesjonelle konferanseavdeling sørger for et vellykket arrangement enten dere er 5 eller 500 deltakere. Legg deler av programmet til den gamle Bristolavdelingen, og dine gjester får en totalopplevelse de sent vil glemme.

Når man kommer inn i salongene og salene i andre etasje kommer man tilbake til en særegen tidsepoke med ærverdighet, stil og eleganse. Salongene og salene egner seg svært godt for alt fra mottakelser, selskapsmiddager, lunsjer og mye mer. Hotel Bristol har lang tradisjon for ærverdige selskapeligheter og lokaler med plass til 400 gjester.
 
bristol-hall 300x200
bristol-festsal 300x200
Fasiliteter ved Hotel Bristol
251 rom – i ulike romkategorier, inkludert 10 suiter
Kongressal, konferanseavdeling og bankettlokaler
Bristol Spa og treningssenter
3 restauranter og 2 barer
Parkering

Bristol Møtesenter

Bristol Møtesenter som består av 8 flotte og moderne møterom. Møterommene er stilrent innredet med moderne  AV-utstyr. Her finner du en foajé med friske farger, smakfullt møblement og buffet med rikholdig utvalg av kaffe/te.
Møtesenteret er ypperlig for små og litt større møter og har lyse flotte møterom med maks kapasitet fra 7 til 84 personer.
m%c3%b8tesenter buffetomr%c3%a5det 267x200
mteromfrya160x120jpeg
bristol styrerom1 267x200
Send en epost til firmapost@konferansepartneren.no for kurs/møtebestilling , eller ring oss på 995 20 722 så ordner vi hele bookingen for deg.
container separator bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.