Scandic Helsfyr Hotel

Et moderne forretnings- og konferansehotell med sentral beliggenhet, med kort avstand til Oslos forretningsdistrikter, idrettsarenaer og severdigheter.
147178eb3b3205924306
1c9293d33a435c0e7846
Moderne forretnings- og konferansehotell
Scandic Helsfyr Hotel er et moderne forretnings- og konferansehotell med sentral beliggenhet med kort avstand til Oslos forretningsdistrikter, idrettsarenaer og severdigheter. Hotellet ligger i trivelige omgivelser og kun 5 minutter å spasere fra nærmeste flybuss og T-bane. Hotellet har god parkeringskapasitet.

Resepsjon er stor og innbydende med skrankeslynge for hørselshemmede. Lobbyområdet ved siden av er romslig og åpent. Alle etasjer har lett tilkomst for handikappede. Internett tilgang på hele hotellet.

Lekre værelser
Scandic Helsfyr Hotel har 207 moderne værelser med lekkert interiør. 10 handicaprom og 185 ikke-røker rom. På toppen ligger 2 suiter, hver på 60m2 med egen terrasse. Disse suitene kan også benyttes til mindre møter, for å få en mer eksklusiv ramme rundt et arrangement.
nytt-bilde-av-rom width 733
restaurant 733
Bespisning og avslapning
Restauranten som er totalrenovert kan bespise 180 personer samtidig. I tillegg har vår hyggelige Hov-Inn Kro 60 sitteplasser.Hotellet har også egen bar. I underetasjen gir gym og sauna gjestene en mulighet til trim og avslapning.
auditoriet300pix
styrerom300pix
Enkel adkomst
Gode offentlige kommunikasjonslinjer, som bl.a. flybuss og T-bane trekkes i dag frem som Helsfyrområdets største fortrinn. Fra Oslo Sentralstasjon (jernbanestasjonen) tar T-banen 7 min. til Helsfyr. Og at Rica Helsfyr Hotel har egen parkeringsplass gjør oppholdet enkelt for gjester som kommer med egen bil.

Send en epost til firmapost@konferansepartneren.no for kurs/møtebestilling , eller ring oss på 995 20 722 så ordner vi hele bookingen for deg.
container separator bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.