samarbeidspartnere

Haaheim Gaard, på Tysnes

En unik perle, en oase for det gode liv.  Restaurant og hotell i en kulturhage med blandt annet 1500 roser. Ideelt for grupper som ønsker en spesiell ramme rundt møter, samlinger, eller har noe å feire.
haaheim gaard
Alle foto, unntatt bilde fra Bakeriet: Thor Brødreskift
servering 4339redigert
hage-1 5028redigert2
Haaheim Gaard skaper gode rammar for små konferanser og styre- /ledersamlinger, og skreddersyr alle opphald etter gjestene sine behov. Slike samlinger kan kombineres med aktiviteter og gode matopplevingar.

Eit opphald på Haaheim Gaard er balsam for sjela og det mangler ikkje på aktivitetsmuligheter i området. Fiske i vatn eller sjøen, lei sykkel og utforsk stedet, fjelltur til øyas høgste fjell; Tysnessåto, 753 m.o.h. Eller et urtebad i løvebadekar, aromaterapi og massasje. Biblioteket har spennande bøker ein kan låne for å finne sin stad i den store hagen, eller i ovnskroken. Kom til ei tilstelning og opplev konsertar, festivalar, teater, opera, allsangkvelder og foredrag.

Matfilosofi
På Haaheim Gaard er mat og smaker en lidenskap, de har eit prisbelønt og velrenomert kjøkken som baserer menyane sine på kortreist og lokale produkt. Eit kjøkken med spennande smakar og utfordande kombinasjoner. Her kan du delta på matkurs og vinsmaking, og kjøpe med deg lokale råvarer og produkt heim.
Hovedrestauranten tar ca 65 personer, hagekafeen ca 50 personer (somarope), i tillegg fleire andre lokaler som Bakeriet- med en stor vedfyrt steinovn, Vinkjelleren, Gamlekjelleren egnet både for møter/grupper eller selskaper.
Haaheim har foreløpig 9 rom med eget bad, alle holdt i historisk era, og flere rom er under utvikling.
bakerovn-1 850px
Foto: Torstein Hatlevik
rom 850px-redigert
Beliggenhet: Tysnes er en øy ved utløpet av Hardangerfjorden.
70 min. fra Bergen, 60 min. fra Bergen lufthavn Flesland, 80 min. fra Haugesund.

Send en epost til firmapost@konferansepartneren.no for kurs/møtebestilling , eller ring oss på 995 20 722 så ordner vi hele bookingen for deg.
container separator bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.