First Hotel Marin

Et klassisk hotell, sentralt beliggende på Bryggen i Bergen. Konferansefasiliteter, gode værelser i ulike kategorier og egen restaurant basert på lokale råvarer.
fasade300x200
juniorsuite525300x200
First Hotel Marin er et sentralt, klassisk hotell på Bryggen i Bergen, som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Et steinkast fra Vågen, Fisketorget og Fløibanen.

Rom med utsikt
Hotellet har 152 rom, i ulike romkategorier; Standard enkeltrom og dobbeltrom, Delux rom, Juniorsuiter og Delux taksuiter med terrasse og panoramautsikt.  De velutstyrte rommene har parkettgulv, og mange av dem har utsikt over havnen og fisketorget, eller mot Fløien.
I tillegg er First Lady rommene er noe utover det vanlige. Rommet er tilpasset dine behov som kvinne og tilbyr det lille ekstra for at du skal ha det bekvemt. Ta på deg morgenkåpen, pleie deg med skjønnhetsproduktene og nyt en kopp kaffe eller te mens du kikker i de utvalgte bladene.
beyern538x200
beyernvin300x200
Bergensk restaurant
Hotellet har egen restaurant; BEYER'EN BAR + RESTAURANT, Bergens første restaurant med Bergensk profil hvor vi serverer "det Bergenske kjøkken". Det Bergenske kjøkken er lokale råvarer fra vestlandet kombinert med kontinentale smaker og teknikker. Vi serverer også tradisjonsrike Bergensretter med en moderne vri. På dagtid har vi en egen lunsj restaurant som serverer kontinentale lunsj retter i en avslappet atmosfære.

Konferanselokaler

11d6462677dfb9beffe
Hotellet har 5 moderne og fleksible konferanselokaler med kapasitet fra 20 - 180 personer. Den største salen, Beyersalen, kan ta opp til 180 personer og er utstyrt med taleranlegg, trådløst WLAN, mikrofoner, DVD / CD / videospiller og prosjektor.

I tillegg har hotellet 9 konferansesuiter med kapasitet fra 2-12 personer. Alle med separat soverom og sittegruppe i stuen. De 3 taksuitene, med en fantastisk utsikt over byen, er ideelle til små møter med 2 - 6 personer. Konferanseverten vil sørge for at den praktiske gjennomføringen blir gjort i henhold til kundens ønsker.

I hotellets underetasje er det tilrettelagt for trening og avslapning med sauna, tyrkisk steambad, solarium, vekter og tredemølle.
 


Velkommen til Vestlandets hovedstad, og First Hotel Marin!

Send en epost til firmapost@konferansepartneren.no for kurs / møtebestilling , eller ring oss på 995 20 722 så ordner vi hele bookingen for deg.

Tilbake...
container separator bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.