Hotell og konferanselokaler

Vi samarbeider med en mengde små og store hotell og konferansesenter over hele Norge. Ønsker du et lite hotell  med sjel og særpreg, som dere sent glemmer, hvor dere har konferansestedet alene eller er den største gruppen? Eller trenger dere et stort konferansehotell med alle fasiliteter og alt av teknisk utstyr denne gangen?
Vi har kontakt med både  små enkeltstående hotell og hotellkjedene. Enten du skal ha en ledersamling, kick-off, seminar eller en konferanse finner vi stedet som passer til anledningen.

Her er noen av hotellene vi samarbeider med:
bygn-hage 5459redigert

Haaheim Gaard, Tysnes

En perle av et lite hotell, en oase for det gode liv. Prisbelønnet og velrenomert kjøkken. Ideelt for mindre møte og kursgrupper, og små og store selskaper.

Les mer ...
fasade300x200

First Hotel Marin, Bergen

Et klassisk hotell, sentralt beliggende på Bryggen i Bergen. Konferansefasiliteter, gode værelser i ulike kategorier og egen restaurant basert på lokale råvarer.

Les mer ...
auditoriet300pix

Scandic Helsfyr Hotel, Oslo

Et moderne forretnings- og konferansehotell med sentral beliggenhet på Helsfyr i Oslo, med kort avstand til Oslos forretningsdistrikter, idrettsarenaer og severdigheter.

Les mer ...

Thon Hotel Bristol, Oslo

Hotellet, et steinkast fra Karl Johans gate i Oslo, er en svært vellykket kombinasjon av nåtid og fortid - topp moderne møtefasiliteter, ærverdig eleganse, kvalitet og service - siden 1920.

Les mer ...
container separator bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.