Kollektivtrafikkforeningen

Kollektivtrafikkonferansen er et årlig møtested for de som jobber med og har ansvar for kollektivtrafikk. Konferansen setter søkelyset på kundene i kollektivtrafikken og har vært gjennomført årlig, første gang i 2008 .
Arrangør er fylkeskommunene ved Kollektivtrafikkforeningen

KonferansePartneren har bistått med konferansebooking, hotellbestilling, deltakeradministrasjon, egen konferansenettside med påmelding, planlegging og sekretariatsfunksjon ved gjennomføring i årene 2009 - 2014.
Kollektivtrafikkonferansen 20124 heading bilde
6. november 2014 - Ingeniørenes hus møtesenter, oslo

Konferansen var arrangert for syvende gang, og årets tema var " Kunden i sentrum - trender og løsninger".  Topp deltakelse og engasjement, og høyeste deltaerantall så langt med rundt 240 deltakere.
Bilder og omtale på Kollektivtrafikkforeningen egen nettside.
container_separator_bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.