Kollektivtrafikkforeningen

Kollektivtrafikkonferansen er et årlig møtested for de som jobber med og har ansvar for kollektivtrafikk. Konferansen setter søkelyset på kundene i kollektivtrafikken og har vært gjennomført årlig, første gang i 2008 .
Arrangør er fylkeskommunene ved Kollektivtrafikkforeningen

KonferansePartneren har bistått med konferansebooking, hotellbestilling, deltakeradministrasjon, egen konferansenettside med påmelding, planlegging og sekretariatsfunksjon ved gjennomføring i årene 2009 - 2014.
6. november 2014 - Ingeniørenes hus møtesenter, oslo

Konferansen var arrangert for syvende gang, og årets tema var " Kunden i sentrum - trender og løsninger".  Topp deltakelse og engasjement, og høyeste deltaerantall så langt med rundt 240 deltakere.
Bilder og omtale på Kollektivtrafikkforeningen egen nettside.

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.