Konferanseoppdrag

stockxpertcom_id8103682_size0
Vi har i mange år tatt hånd om mindre og større kurs, seminarer og konferanser for våre oppdragsgivere. Både kursserier, enkeltstående samlinger, og faste årlige konferanser gjentatt over flere år.

Med godt fornøyde deltakere og oppdragsgivere.

I kolonnen til høyre er omtale av noen av våre tidligere oppdrag.

Skal vi ta hånd om din neste konferanse også?

iStock_hndmuspc200x133
Vi holder til i Bergen, men bestiller, koordinerer og tilrettelegger konferanser og andre arrangement over hele Norge. Se mer om hva vi kan bidra med knyttet til konferanseadministrasjon.

Gi oss rammene for din  neste konferanse, og vi gir deg et uforpliktende tilbud på hva vi kan gjøre for deg og ditt arrangement. Send oss en epost , bruk kontaktskjema eller ring oss på tlf. (+47) 99 52 07 22.
container_separator_bg

Konferansearrangør

KonferansePartneren er en konferansearrangør, en PCO (Professional Congress Organizer), som holder til i Bergen. Vi tar hånd om hotellbooking, konferansebooking, eller hele konferanseadministrasjonen, også om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i Norge.

Vi har kunder innen organisasjoner, offentlig virksomhet og privat næringsliv. Se referanser og les gjerne hva noen av våre kunder sier om oss.